Connect

Datasystemen en boeren komen samen dankzij Connect.

Belangrijkste functionaliteiten

Boeren aanhaken

Boeren ontvangen een persoonlijke Farmer Card, waarmee ze transacties kunnen valideren wanneer ze hun product verkopen. Zonder smartphone!

Transacties loggen in het veld

Met een speciale app scannen collectors de kaart van de boeren. Zo worden transacties meteen in het veld gelogd, en zijn ze meteen geverifieerd door de boer.

Synchroniseren van data

Bovenal werkt Connect als een dataverzamelaar, met een focus op basisgegevens van boeren en transacties. De module zorgt voor een soepele synchronisatie van data tussen Trace en andere, externe systemen, zoals de managementsystement van bedrijven of ERP-tools.

Belangrijkste modules

traceer producten trace blockchain - afbeelding 3

Authenticaties

Met deze module kunnen beheerders gebruikersrollen en machtigingen definiƫren en beheren, zodat gebruikers het juiste toegangsniveau hebben tot de systeemfuncties.

traceer producten trace blockchain - afbeelding 2

Transacties

Aan de basis van Connect ligt de Transactiesmodule, die transacties tussen bedrijven en boeren registreert. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ook betalingen aan boeren gevolgd worden.

traceer producten trace blockchain - afbeelding 1

Configuraties

Dankzij deze module kan de Connect-ervaring helemaal gepersonaliseerd worden. Beheerders kunnen hiermee verschillende aspecten van Connect aanpassen naar de wensen van bijvoorbeeld hun bedrijf..

Klinkt dit als iets wat jouw bedrijf nodig heeft?

Neem contact op met Peter voor een demo.

Or stuur hem een mail

Weten hoe het staat met dat voedselsysteem?

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wondere wereld van ons eten via onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!